17 decembrie 2009

Baritonul Andras Chiriliuc şi Diva Oana Andra în concert la Suceava


Diva Oana Andra, prim-solistă a Operei Naţionale Române din Bucureşti, artistă aplaudată pe marile scene ale lumii precum Teatro La Fenice Venezia, Opera de Monte-Carlo, Bunkamura Orchard Hall Tokyo, Theatre Chatelet Paris, Opera Royal de Wallonie, Deutsche Welle etc. având ca parteneri de scenă nume sonore de pe firmamentul liricii mondiale ca Nicolai Ghiaurov, Ruggero Raimondi, Renato Bruson, June Anderson, Pier Luigi Pizzi, Friedemann Leyer şi mulţi alţii, a acceptat invitaţia baritonului Andras Chiriliuc de a cânta în cea de-a IV-a ediţie a concertului Crăciun la Suceava, care va avea loc duminică 20 decembrie 2009 începând cu ora 19:00, la Catedrala Romano-Catolică din centrul oraşului Suceava.

Evenimentul vine în continuarea manifestărilor culturale pe care le desfăşoară Asociaţia Joseph Schmidt în România, concertul fiind organizat în parteneriat cu Complexul Muzeal Bucovina şi Consiliul Judeţean Suceava, fiind integrat în amplul program Crăciun în Bucovina.

Alături de baritonul Andras Chiriliuc şi Diva Oana Andra, va fi prezentă în concert pianista Krimhilda Cristescu.

Asemenea recitalurilor de prestigiu de la Teatro alla Scala din Milano, Royal Opera House London, Gran Teatro Liceu de Barcelona sau Bolshoi Theatr Moscva, evenimentul este structurat în 2 părţi, arii de operă şi duete în prima parte, urmând apoi arii sacre şi colinde din repertoriul românesc şi internaţional în cea de-a doua parte.

De asemenea, manifestarea se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Prinţul Paul Al României, Preşedinte de Onoare al Asociaţiei Joseph Schmidt.


Trimiteți un comentariu